Barnesanger.no - syng og vær glad!
Alle barnesanger, sortert alfabetisk Barnesanger sortert etter kategori Sangleker Regler og vers
Barnesanger om årstider og været

Barnesanger om vær og årstider

Barn liker seg ute - uansett vær og vind. De vil mye heller ut å hoppe i dammer enn å sitte inne "å trøkke" på en café hele lørdagen. Så dra på deg regndressen og bli med ut! Det er mye deiligigere enn du tror når du først kommer ut. Og fok ikke å snakke om etterpå. Før dere plasker i vei, mens dere plasker, eller etter dere har kommet inn, passer det fint med sanger om regn. Og når solen steiker om sommeren, da er en soltrall fint. Det funker også bra å synge litt om sommer og sol midt på vinteren, for å drømme seg litt bort...
 
 
 
 
   
Det snør, det snør (tiddelibom) Koselig sang om den herlige, kalde årstiden. Denne må du kunne teksten på innen sesongens første snø faller...
Høstsang Koselig sang om høsten på en melodi barna kjenner fra før (Bjørnen sover/ Gubben Noa)
Jeg snører min sekk Flott sang om den herlige, kalde årstiden fra Margrethe Munthe. Perfekt å synge i lag med barn når dere pakker til tur.
Se nå snør det Fin sang om den herlige, kalde årstiden som barna elsker. Går på en kjent melodi for barna (Bjørnen sover/Gubben Noa)
Når du går ut om vinter'n Dette er en fin barnesang om det å kle seg før man skal ut på kalde dager. Bruk den mens du kler barna!
Se, regndråper faller fra skyen ned Endelig en sang om hvor deilig regnet kan være. Synges ute med regn i fjeset eller inne mens man ser ut.
Snekrystaller (sne på bakken) Koselig regle med uventet og morsom avslutning. Perfekt å bruke vinterstid.
Sol, sol kom igjen Koselig barnesang om været. Denne er svært populær i de fleste barnehager, så det er bare å lære seg den.
Sola er god... ...sola er toppen! Koselig sang om sola som er populær blant de små (Kun musikk, ikke tekst).
 
 
 
Flere kategorier: (sjekk også alfabetisk liste med alle barnsanger)
Vuggesanger Barnesanger kategorier Baby Barnesanger Ut på tur Dyr Barnesanger kategorier Blomster Årstid/vær Barnesanger kategorier Kroppen Barnesanger kategorier Fest
 
 
 

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum