Barnesanger.no - syng og vær glad!
 
Alle barnesanger, sortert alfabetisk Barnesanger sortert etter kategori Sangleker Regler og vers
Barnesanger om årstider og været

Barnesanger om vær og årstider

Barn liker seg ute - uansett vær og vind. De vil mye heller ut å hoppe i dammer enn å sitte inne og "trøkke" på en café hele lørdagen. Så dra på deg regndressen og bli med barna ut! Det er faktisk mye deiligere enn du tror når du først kommer ut. Og for ikke å snakke om etterpå, når dere kommer inn med eplekinn og skikkelig god-følelse!

Før dere plasker i vei, mens dere plasker, eller etter dere har kommet inn, passer det fint med sanger om regn. Og når solen steiker om sommeren, da er en soltrall perfekt. Det funker også bra å synge litt om sommer og sol midt på vinteren, for å drømme seg litt bort...
 
 
 
 
   
Høstsang Koselig sang om høsten på en melodi barna kjenner fra før (Bjørnen sover/ Gubben Noa)
Jeg snører min sekk Flott sang om den herlige, kalde årstiden fra Margrethe Munthe. Perfekt å synge i lag med barn når dere pakker til tur.
Se nå snør det Herlig sang om den herlige, kalde årstiden som barna elsker. Går på en kjent melodi for barna (Bjørnen sover/Gubben Noa).
Når du går ut om vinter'n Dette er en fin barnesang om det å kle seg før man skal ut på kalde dager. Bruk den mens du kler barna!
Snekrystaller (sne på bakken) Koselig regle med uventet og morsom avslutning. Perfekt å bruke vinterstid.
Sola er god... ...sola er toppen! Koselig sang om sola som er populær blant de små (Kun musikk, ikke tekst.)
 


 
 
 
 
Flere kategorier: (sjekk også alfabetisk liste med alle barnsanger)
Vuggesanger Barnesanger kategorier Baby Barnesanger Ut på tur Dyr Barnesanger kategorier Blomster Årstid/vær Barnesanger kategorier Kroppen Barnesanger kategorier Fest
 
 
 

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum