Barnesanger.no - Syng og vær glad!
Alle barnesanger, sortert alfabetisk Barnesanger sortert etter kategori Sangleker Regler og vers

Sol, sol kom igjen

  Sol sol kom igjen - tekst og musikk  
 

Du skal lete lenge for å finne en koseligere sang enn "Sol, sol kom igjen"! Dette er en liten trall om vår venn solen. Den er kanskje ukjent for mange i foreldregenerasjonen, men barna kjenner sangen "Sol, sol kom igjen" godt fra barnehagen - og de elsker den!

Tips: Regner det ute? Syng "Sol, sol kom igjen" for full hals, og se om dere kan få solen til å titte frem... Spesielt om du har sett på værmeldingen at det skal bli oppklaring og mulighet for sol senere på dagen, så kan dette bli en suksess. Hva er morsommere enn å se at sangen "virker"? :)

Sol sol kom igjen Usikker på melodien til "Sol, sol kom igjen", eller vil du bare høre sangen? Nederst på siden kan du høre et barnehagebarn fremføre den med stor iver.

 
 

Sol, sol kom igjen - tekst

Sol, sol kom igjen,
solen er min beste venn.
Vekk med skyer, paraplyer,
hold nå opp å regne.

Sol, sol kom igjen,
solen er min beste venn.
Varm meg her, og varm meg der,
og varm meg alle steder
 
 

Sol sol kom igjen Hør "Sol, sol kom igjen" her!

Usikker på melodien, eller vil du bare høre "Sol, sol kom igjen"? Her kan du høre et barnehagebarn synge den med engasjement. "Artisten" begynner like godt direkte på vers nummer to og tar det første etterpå, men det er litt av sjarmen:)

Trykk play-ikonet for å høre sangen, syng med og kos dere!

 
 
 

Tips om "Sol, sol, kom igjen"

Hvordan bruker dere Sol, sol, kom igjen? H dere kanskje spesielle bevegelser dere bruker til sangen? En egen versjon? Gode minner knyttet til den? Del det gjerne med oss andre under. Takk :)
 
 
 

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum