Barnesanger.no - tekst til barnesangen du leter etter
 
  Barnesanger fra film/TV

Mange barneserier fra TV og barnefilmer har legendarisk musikk som fester seg i minnet hos både barn og voksne.

Vi hjelper deg her å finne frem til de sangene fra film og TV som barna (og foreldrene) går og nynner på.

Vi kan på grunn av opphavsrettigheter ikke legge ut teksten til disse sangene.

Kos dere i lag og "lik" oss gjerne på Facebook :) 
Barne-tv/film
   
Barnesanger fra film/TV, alfabetisk
   
 

 
Andungen Kvakk Kvakk En klassiker! Papiranden var elsket av dagens foreldre, men barn liker også fremdeles Andungen Kvakk Kvakk.
Bjørnen i det blå huset Bjørnen i det blå huset er nok den mest joviale bjørnen på denne planeten. Morsomt for store og små!
Brannmann Sam Brannmann Sam er en sann helt for mange barn. Vi hjelper deg å finne introsangen til Brannmann Sam.
Brannmann Sam, gammel sang Den "gode, gamle" Brannmann-Sam-sangen som de fleste foreldre sikkert husker.
Byggmester Bob Introsangen til serien om den nevenyttige Byggmester Bob. Denne er en slager blant de fleste barn.
Colargol En gammel kjenning for mange foreldre, som vekker sterke minner fra barndommen. Test den gjerne på barna dine :)
Dora Utforskeren Dora Utforskeren (Dora The Explorer) er en kjempehit blant barna. Her kan dere høre den fengende kjenningsmelodien!
Elias Den norske serien om den lille redningsskøyta Elias har på kort tid blitt superpopulær, og det er ikke uten grunn.
Fantasiens Flyttefolk Fantasiens Flyttefolk kan å rocke, det er det ingen tvil om. Hør bare her...
Gråtass Den lille traktoren Gråtass er en yndling for mange barn. Uskyldig og lærerik serie om en jovial traktor.
Gullars Gullars vil evig sitte i minnet hos dagens foreldre. Men bli ikke forbauset om barna dine også synes Gullars er gøy.
Handy Manny Den kuleste snekkeren i byen har også en superkul kjenningsmelodi. Hør den her!
Kalle klovn "En underlig liten pode med mye rart i hodet". Et gledelig gjensyn for mange foreldre, og barna liker det også.
Kaptein Sabeltann Denne fascinerende, tøffe og litt småskumle piraten trollbinder barna. Vi hjelper deg å finne Sjørøverne kommer (hiv og hoi).
Kometkameratene Kometkameratene er den nye "superserien" på Barne-TV. En serie av høy kvalitet som er gøyal for både barn og voksne.
Lokomotivet Thomas Thomas-toget vekker nok gode minner for de fleste av dagens foreldre. Det lille lokomotivet er fortsatt populært hos barna.
Mikke Mus Klubbhus, "intro" Mikke Mus Klubbhus er en fascinerende serie som er svært lærerik for de minste.
Mikke Mus Klubbhus, "tipp topp" Den svært fengende tipp topp-sangen fra Mikke Mus Klubbhus. Denne får både små og store ut på dansegulvet.
Mummi "Her kommer Mummi..." Mummitrollet og vennene hans er populære blant barna, og mange voksne liker også serien.
Noddy Gode, gamle Noddy gleder også dagens barn, men nå med en litt freshere profil enn den mange foreldre husker.
Noddy, gammel sang Her er den gode, gamle Noddy-sangen som sikkert mange av dagens foreldre husker fra egen barndom. *Mimre*.
Ole Brumm-sangen Ole Brumm er en kjær venn for mange små. Her er den klassiske Ole Brumm-sangen av Thorbjørn Egner.
Pelle Politibil Pelle Politibil er en klassiker som er populær hos både gamle og unge. Her har du den fengende intro-sangen!
Pippi Langstrømpe Pippi har samlet millioner av barn foran skjermen siden den første filmen i 1949, og det kommer hun til å fortsette med.
Postmann Pat Postmann Pat var en favoritt når dagens foreldregenerasjon var små, og han er fortsatt populær blant barna.
Sesam Stasjon Sesam Stasjon er en pedagogisk serie som dagens barn dessverre ikke har noe forhold til. Hva med å introdusere den?
Sesam Stasjon Bursdagssang Fin bursdagssang fra gjengen i Sesam Stasjon som går på en fengende melodi.
Små Einsteins Små Einsteins er en nysgjerrig gjeng som er alltid er ute etter å lære noe nytt. Hør musikken fra Små Einsteins her.
Spesialagent Oso Spesialagent Oso må være verdens skjønneste spesialagent. Her kan dere høre den fengende musikken fra serien.
Svampebob Firkant En svært fengende intro til en serie som dagens barn setter pris på.
Teletubbies Teletubbies fascinerer de minste med farger og bevegelser. Når Teletubbies settes på, går de ofte inn i en egen verden.
Timmy-tid Fengende sang om "eit lite lam med eit TV-program". Timmy er en favoritt blant barna, og hos mange foreldre også.
Tøydukke Anna En serie om en tøydukke ved navn Anna som sitter dypt i minnet hos mange av dagens foreldre. Vis den til dine barn!
Vennebyen I Vennebyen følger barna Apa, Ted og Elfie sin hverdag med brannbiler, politibiler og sykebiler. Dette er spennenende!
   
Flere kategorier: (sjekk også alfabetisk liste med alle barnsanger)
 Vuggesang Barnesanger Baby Barnesanger Ut på tur Barnesanger Dyr Barnesanger Blomster/natur Barnesanger med tekster og melodier Årstid/vær Barnesanger gratis Kroppen Barnesanger tekst melodi Fest/høytid Barnesanger tekst/melodi Mat
 
 

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger