Barnesanger.no - syng og vær glad!
 
Alle barnesanger, sortert alfabetisk Barnesanger sortert etter kategori Sangleker Regler og vers
Barnesanger om blomster og natur

Barnesanger om blomster og natur

Barna elsker å være i naturen. Det er en god idé å synge sanger om gode naturopplevelser dere har/ har hatt. Dette gjør inntrykkene enda sterkere hos barna, og de (og du) får gode minner for livet! Så dropp TV, dataspill og hele lørdager på café med de voksne i fokus. La de små få boltre seg i skogen, og syng gjerne mens dere koser dere! Hvilke sanger, spør du? Se våre forslag under...
 
 
 
 
   
Blomster små Blomster små, gule blå... Den ultimate "blomster-sangen", som de fleste foreldre har gode minner om fra sin egen barndom.
Epler og pærer (de vokser på trærne) En liten, men populær regle. Denne er ekstra gøy å "leke" i vannet, men funker også fint på tørt land.
God morgen alle sammen! Koselig liten barnesang som kan redde stemningen en trøtt morgenstund. Inneholder fine naturreferanser for barna.
God natta alle sammen! Morsom god natt-sang med koselig melodi. Barna elsker om du synger denne på sengekanten. Fine naturreferanser!
Gubben og gamla Dette er en kjempemorsom barnesang å synge. Syng denne neste gang dere går forbi en stor rot!
Haren uti gresset Sang om haren uti gresset som fungerer bra til å aktivisere barna med. Brukes i mange barnehager.
Hvem har skapt alle blomstene Koselig sang med kristent innhold, noe man bør tenke på før man benytter den i ulike anledninger.
Høstsang Koselig sang om høsten med fine naturskildringer på en melodi barna kjenner fra før (Bjørnen sover/ Gubben Noa)
Høyt, høyt i et epletre Hyggelig sang/regle som er aktiviserer barna. Flott å bruke med babyer for å oppnå kontakt og aktivisere.
Jeg gikk en tur på stien En klassiker av en barnesang, som oppmuntrer til bruk av naturen. Fin å synge i "kanon" (må prøves om dere ikke har gjort det!)
Plukke, plukke pære En kjempemorsom regle om å plukke pærer. Som også har med en flyvende gris...
Så går vi rundt om en enebærbusk Syng denne en gang når dere finner en enebærbusk i skogen, mens dere går i ring rundt den. En opplevelse for barna!
Sol, sol kom igjen Koselig barnesang om været. Denne er svært populær i de fleste barnehager, så det er bare å lære seg den.
Ut i skogen, hogge ved Koselig regle/sang med bevegelser til som er fin å bruke på spedbarn/babyer.
 


 
   
Se også barnesanger i andre kategorier her:  
Vuggesang Barnesanger Tur Barnesanger Dyr Barnesanger Babysanger Barnesanger med tekster og melodier Årstid/vær Barnesanger gratis Kroppen Barnesanger tekst melodi Fest Barnesanger tekst/melodi Mat  
 
   

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger