Barnesanger.no - syng og vær glad!
 
Alle barnesanger, sortert alfabetisk Barnesanger sortert etter kategori Sangleker Regler og vers

(Har du hørt) Historien om de tre små fisk

  Har du hørt historien om de tre små fisk? Tekst og musikk.  
 

Barnesangen "Hitorien om de tre små fisk" er i dag en slager i barnehager og på skoler. Og etter at den i senere tid har dukket opp i en kjent Makrell i tomat-reklame, kan man fort høre voksne menn med stresskoffert nynne til den på bussen... 

Har du hørt historien om de tre små fisk Usikker på melodien, eller vil dere høre sangen mens dere synger med? Nederst på siden hjelper vi deg slik at du kan lytte til "Historien om de tre små fisk"!

(Har du hørt) historien om de tre små fisk - tekst

Teksten til Historien om de tre små fisk er fjernet fra Barnesanger av opphavsrettslige grunner.

Bevegelser til sangen

Som alle andre barnesanger, så blir også "Historien om de tre små fisk" enda morsommere å synge om det gjøres med innlevelse og bevegelser underveis! Vi foreslå følgende:

Beveg dere ("svøm") rundt i rommet som fisk mens dere synger. Enten kan dere ta "svømmetak" med armene mens dere synger og beveger dere rundt, ellers så kan dere bevege dere rundt med hentene samlet foran dere, i en "pil" (som når man stuper), mens dere gjør sikk-sakk slalom-bevegelser med hendene (imiterer en fisk som svømmer.)

Når dere synger "suh" i slutten av hver tekstlinje i refrenget, kan dere late som dere "går opp til overflaten" og "super inn" litt luft. "Strekk hals" mot overflaten (taket) når dere super inn luft :)
 
 

De tre små fisk Hør "Historien om de tre små fisk" her!

Hør en melodien til Historien om de tre små fisk under:
 
 
Se gjerne også den legendraiske Makrell i tomat-reklamen som førte til at "hele Norge" igjen går og synger på Historien om de tre små fisk :)
 
 

Tips om "Historien om de tre små fisk"

 
Har dere egne bevegelser dere bruker til Historien om de tre små fisk? Fortell oss gjerne om dette eller andre ting knyttet til sangen under. Takk, takk!  
   
 
 
 
 
   

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger