Barnesanger.no - ayng og vær glad!
 
Alle barnesanger, sortert alfabetisk Barnesanger sortert etter kategori Sangleker Regler og vers
Julesanger for barn

Julesanger for barn

Ho-ho-hooo! Nå er det jul igjen... Julen er en stor høytid for oss alle, men særlig for barna. Det knytter seg mange forventninger til julen. Dette gjelder ikke bare gaver (selv om det av og til kan virke sånn), men også til samling av familie, ro, stemning og atmosfære. Julesanger er blant de tingene som bidrar til den spesielle julestemningen.

Har dere forsøkt å synge julesanger mens dere baker pepperkaker? Da er alle sanser fylt med julestemning! Dette er en hyggelig familieaktivitet å gjøre sammen, eller en fin aktivitet i barnehager o.l. Prøve? Her får du like godt oppskriften på utrolig DIGGE pepperkaker :)
 
 
 
   
 
Bjelleklang Bjelleklang er en av "de store" julesangene. I motsetning til mange andre julesanger har den ikke religiøst innhold.
Deilig er den himmel blå Julesalme fra 1810 som har blitt en "kjenningsmelodi" for julen for store og små. Men de fleste kan bare den første stofen...
Deilig er jorden Vakker julesang som de fleste har et forhold til. Et must til jul for mange...
Det bor en baker (i Østre Aker) Bli med bakeren fra Østre Aker på julebaksten! Fin sang å bruke mens dere baker til jul! uten religiøst innhold.
Du grønne, glitrende tre "Du grønne, glitrende tre (goddag)" er en klassiker i jula. Det er vanskelig å ikke komme i julestemning...
Et barn er født i Betlehem "En klassiker av en julesang. Litt "gammeldags", kristen tekst, men det tåles i jula :)
Glade Jul Tradisjonell julesang som egentlig ikke er noen utpreget barnesang. Men den dukker garantert opp i julen.
Hei tomtegubber ta i ring Morsom julesang på fengende melodi. Denne julesangen er perfekt å aktivisere barna med etter en tung julemiddag. Ikke reliøist innhold.
Jeg er så glad hver julekveld Julesang på en utrolig koselig melodi, som oser god, gammel julestemning...
Jeg gikk meg over sjø og land Morsom julesang som også kan gi litt etterlengtet bevegese og aktivitet i jula. Uten religiøst innhold.
Julenisse Fin liten julesang som barna liker vel så godt som de mer "pompøse" sangene om Gud og Jesus.
Luciasangen (Svart senker natten seg...) Denne er et must på Luciadagen (13. desember - husk, husk!). Begynn gjerne øvingen i god tid! Her har dere teksten!
Nå er det jul igjen Nå er det jul igjen - og julen varer helt til påske. Eller gjør den egentlig det? Uansett: syng i vei!
O helga natt O helga natt er ikke den livligste og morsomste sjulesangen, men kanskje den vakreste? Det gir en nydelig ro å synge denne for barnet. Så rens gullstrupen :)
O jul med din glede Morsom julesang som samtidig aktiviserer barna. Perfekt julesang å gå rundt juletreet til.
På låven sitter nissen På låven sitter nissen er svært populær blant barna. Julesangen brukes på de fleste skoler og i de fleste barnehager. Uten religiøst innhold.
Reven rasker over isen Dette er en fin og morsom klassiker av en julesang som barna liker godt. Uten religiøst innhold.
Svart senker natten seg Et must til Luciadagen den 13. desember!
Så går vi rundt om en enebærbusk Denne julesangen er "soundtracket" til de fleste juletrefester. Fin å aktivisere barna med! Ikke religiøst innhold.
 
 
 
 
 
Flere kategorier: (sjekk også alfabetisk liste med alle barnsanger)
 Vuggesang Barnesanger Baby Barnesanger Tur Barnesanger Dyr Barnesanger Blomster Barnesanger med tekster og melodier Årstid/vær Barnesanger gratis Kroppen Barnesanger tekst/melodi Mat
 
   

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger