Barnesanger.no - tekst til barnesangen du leter etter
 
Om barnesanger.no

Du kan takke Ada for at du kan kose deg med kjente og kjære barnesanger på Barnesanger.no! Tjenesten ble til da undertegnede skrekkslagen oppdaget at Ada (da 2 år) kunne mange barnesanger bedre enn pappa.

Konklusjonen ble at dette trolig skyldtes en kombinasjon av ei læringsvillig og ivrig jente, en god barnehage og en pappa med dårlig hukommelse. Sistnevnte måtte gjøres noe med, for slik kunne vi ikke ha det! Ada og barna i de tusen hjem der ute fortjente bedre enn bare "tra-la-la" og nynning fra foreldrene. Dermed oppstod Barnesanger.no høsten 2010.

Barnesanger.no har som mål at du og barna dine skal kunne kose dere med barnesanger i lag, og at barna skal bli glade i sang og musikk! Barnesanger.no utgis og drives av nettmedieforetaket Granum Gruppen i idylliske Kristiansand.

Ada
Jobber du med barn?

Jobber du i barnehage e.l.? Vi er takknemlige om du tipser andre ansatte og foreldre om Barnesanger.no. Hvorfor ikke nevne Barnesanger.no i neste skriv dere sender ut til foreldrene? Slik kan enda flere barn (og foreldre) få glede av sang og musikk. Takk for hjelpen! :)

Opphavsrettigheter

Vi jobber for å gi dere teksten og melodien til de mest kjente, norske barnesangene gratis! Hos oss finner du de aller fleste norske barnesanger, men det er likevel noen vi ikke får lov å legge ut på grunn av opphavsrettigheter. Vi oppforderer rettighetshavere til barnesanger om å kontakte oss for å gi sitt samtykke til at deres sanger kan legges ut her. Slik sikrer de at enda flere barn kan lære dem og ha glede av dem.

Lyd- og videklipp som presenteres på Barnesanger.no, er innebygd (embedded) fra eksterne tjenesteleverandører som YouTube, Soundcloud o.l. Vi er ikke ansvarlig for innholdet i dette materialet.

Tips?

Har du tips om barnesanger vi bør legge ut. Tips om linker som ikke virker? Vi er takknemlige for dine tips til barnesanger@mg.no. Vi ber om forståelse for at vi dessverre ikke kan legge ut teksten til barnesanger som er opphavsrettslig beskyttet.

Kos dere med Barnesanger.no!

Kos dere med barnesanger.no - hilsen Martin

   
 

 

Om barnesanger.no

 

 

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger