Barnesanger.no - syng og vær glad!
 
Alle barnesanger, sortert alfabetisk Barnesanger sortert etter kategori Sangleker Regler og vers
Pedagogiske sanger for barn

Pedagogiske barnesanger

Barnesanger er først og fremst forbundet med lek og kos. Men mange sanger kan også være viktige kilder til læring - og kanskje aller viktigst - lyst til læring. Barna snapper opp mye kunnskap innen språk, matte o.l. i mange av sangene under. Og sangene pirrer ofte også nysgjerrigheten, og gir dem lyst til å lære mer.
 
 
 
   
 
5 små apekatter Den norske versjonen av den populære "Five little monkeys". Kan brukes til å skape interesse for tall og telling, men da fortrinnsvis på et lavt nivå for de aller minste. De litt større kan få inspirasjon til språk gjennom den engelske versjon som finnes her.
ABC-sangen Kanskje et av barnas aller første møter med alfabetet? Fin sang som gjør de små nysgjerrige på bokstavene, og å lære mer om dem.
Go Bananas (peel bananas...) Veldig fengende og kul sang på engelsk, som nærmest har blitt et fenomen i mange norske barnehager. Perfekt som "engelsk introduksjon". Hvem har vel ikke lyst til å lære mer engelsk etter å ha hørt denne kule sangen?
Klokke-rim Populær regle (rim) om tid og klokke. Perfekt når barna så smått skal begynne å lære klokka!
Old Mc Donald had a farm En klassiker av en barnesang som introduserer barn for engelsk. Denne er populær hos mange barnehagebarn.
Snake and frog, cat and dog Populær sang for førskolebarn/første-/andreklassinger som hjelper barna å lære seg dyrenavn på engelsk.
Ti små indianere Indianersangen er populær blant barna. Denne sangen gir barn fin og morsom telletrening.
 
Vi jobber med denne siden - flere pedagogiske barnesanger kommer snart! :)
 


 
 
Flere kategorier: (sjekk også alfabetisk liste med alle barnsanger)
 Vuggesang Barnesanger Baby Barnesanger Ut på tur Barnesanger Dyr Barnesanger Blomster Barnesanger med tekster og melodier Årstid/vær Barnesanger gratis Kroppen Barnesanger tekst/melodi Mat
 
   

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger