Barnesanger.no - syng og vær glad!
 
Alle barnesanger, sortert alfabetisk Barnesanger sortert etter kategori Sangleker Regler og vers
Vintersanger for barn!

Barnesanger om vinteren! Vintersanger for barn...

Vinteren er en fantastisk årstid! Mens mange voksne ser brøyting, glatte veier og høye fyringsutgifter, ser barn mulighet for å lage snømann, flotte akebakker, skispor og muligheten for en stor kopp kakao foran peisen etterpå... Syng noen barnesanger om vinter og sne med de små, så ser du kanskje litt mer positivt på den kalde, fine tida etterpå du også!

Under finner dere typiske "vintersanger" for barn. Kos dere med dem - og nyt vinteren!
 
 
 
 
   
Jeg snører min sekk
En flott sang om vinteren, som mange kanskje har glemt litt bort. Men denne bør dere virkelig ta frem fra glemselen igjen, for den er fin, morsom å synge og poulær hos barna. Perfekt å synge mens dere ordner dere klare til tur i snøen!
 
Se, nå snør det! Et "must" når vinteres første snøflak faller, og også en fin sang å ta frem når det er skikkelig snøvær - enten dere nyter det ute, eller dere sitter inne i varmen.
 
Snekrystaller (sne på bakken)
Også en fin sang å synge når snøen faller. Denne er dessuten perfekt å synge i forbindelse med å "studere" snøen nøyere. For det bør dere virkelig ta dere tid til å gjøre. Finn frem et forstørrelsesglass og ta en titt på snekrystallene en dag det er tørr snø ute. Dere vil bli overrasket!
 
Ut i skogen, hugge ved En regle som mange foreldre bruker i babytiden. Men den er også populær blant større barn. Hvorfor ikke bruke den når dere henter inn ved, eller legger innpå en ekstra kubbe i ovnen...?
 
Når du går ut om vinter'n En barnesang som mange kanskje ikke har noe særlig forhold til, men som er veldig fin. Passer perfekt mens dere kler dere for å gå ut om vinteren. Og siden det er mye klær som skal på, har dere god tid til å synge...
 
Reven rasker over isen Mange forbinder denne med julen, men "Reven rasker over isen" kan fint synges hele vinteren! Den er for eksempel perfekt å synge mens man er på tur på isen (sjekk at den er trygg!)
 
Julesanger Man kommer ikke utonom julesangene i desember! Her har vi samlet de barnevennlige julesangene for dere - så kan dere synge i vei mens dere gleder dere...
 
 
 
 
Flere kategorier: (sjekk også alfabetisk liste med alle barnsanger)
Vuggesanger Barnesanger kategorier Baby Barnesanger Ut på tur Dyr Barnesanger kategorier Blomster Årstid/vær Barnesanger kategorier Kroppen Barnesanger kategorier Fest
 
 
 

 

Enda en side fra MG.no! Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger