Barnesanger.no - syng og vær glad!
 
Alle barnesanger listet alfabetisk Barnesanger sortert etter kategorier Rim & Regler Leker og sangleker Vitser & gåter Søk i barnesanger
Vitser og gåter for barn  

Vitser og gåter for barn

Barn digger vitser og gåter! Og i tillegg til å være morsomt for barna, gir også vitser og gåter utfordringer og trening: vitser krever ofte at de må se sammenhenger og resonnere seg frem for å forstå poenget. Og gåter er en utfordring i seg selv. Her må man ofte tenke "utenfor boksen", noe som fremmer kreativiteten hos barn.

Men hva har vitser og gåter med barnesanger å gjøre? Hvorfor finner du en egen side med vitser og gåter på Barnesanger.no? Det er enkelt og greit fordi vitser, gåter og barnesanger går hånd i hånd, og er perfekte å kombinere! Når man synger barnesanger sammen, har man en spesiell oppmerksomhet hos barna. Derfor er det et perfekt tidspunkt å fortelle noen vitser eller gåter på, innimellom barnesangene. Det gir også en fin avveksling, og skaper en lystig og god stemning både for store og små! Bare prøv...

Så, hva vil dere gjøre i dag?

 
 

Le av vitser

Her gir vi dere morsomme og barnevennlige vitser i ulike kategorier; alle barna-vitser, hvorfor kan ikke jeg-vitser, kelner-vitser, skole-vitser, doktor-vitser, vitser om dyr, hjemmelagde vitser m.m. Le og kos dere med våre vitser!

Gruble på gåter

Utfordre de små (og deg selv) med våre gåter! Her finner dere morsomme og utfordrende gåter som får igang hodet. Lykke til med gåtene!
 


 
 
 

 

Enda en side fra MG.no!
Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger