Barnesanger.no - syng og vær glad!
 
  Vitser for barn - barnevitser - barnevennlige vitser  

Vitser for barn

Hahaha!!! Den var god, du! Barn elsker vitser, visste du det? Ikke bare er vitser morsomme for barn, de utfordrer dem også kognitivt ved at de må resonnere seg frem for å se poenget og skjønne vitsene.

Velg kategori av vitser under - og ikke spar på latteren!
 
 
 

Alle barna-vitser

Alle barna-vitser er korte, fengende og morsomme. I tillegg er det ekstra morsomt om de inneholder navn på personer barna kjenner. Kos dere med morsomme Alle barna-vitser!

Hvorfor kan ikke jeg-vitser

Hvorfor kan ikke jeg hoppe, når Snurre Sprett? Hvorfor kan ikke jeg-vitser treffer barna! De er lette og forstå, og bruker ordspill, noe som er populært hos barn. Se morsomme Hvorfor kan ikke jeg-vitser her!

Skole-vitser

Skole-vitser er gjenkjennbare for barna! Enten går de på skolen selv, eller så har de gjort seg opp mange tanker om hvordan det er å begynne på skolen. Le og kos dere med vittige skole-vitser!

Vitser om dyr

Barn er veldig opptatt av dyr, og det er stor stas med vitser som handler om disse. Knegg og vrinsk av latter til vitser om dyr!

Svensken, dansken og nordmannen-vitser...

Det er nok ikke alltid sikkert de ser poenget med at disse vitsene handler om akkurat en svenske, en danske og en nordmann. Men likevel er det stor stas med Svensken, dansken og nordmannen-vitser :)

Kelner-vitser

Kelner! Kelner! Det er en flue i suppa mi... Barna ler godt av Kelner-vitser, og vi serverer dere slike vitser på et fat her!

Doktor-vitser

Barna synes det kan være litt skummelt å gå til doktoren, men desto morsommere er det med vitser om morsomme ting som kan skje på lege-kontoret :) Le dere i god form med doktor-vitser...

Hjemmelagde vitser!

Har dere prøv å mekke deres egne vitser? Her kan du se vitser brukere av Barnesanger.no har snekret selv i sine vitseverksteder, eller dere kan legge inn deres egne hjemmelagde vitser!

 
 
 
 
 

 

Enda en side fra MG.no!
Fotos/Illustrasjoner: Dreamstime

Utgiver: Martin Granum

Cookies/personverninnstillinger